Biohajoava nestesaippua No. 1 seetri & appelsiini (300 ml)

16,90 

Hellävaraista ja puhdasta

Käsisaippua No. 1 on valmistettu ilman keinotekoisia tuoksuaineita käyttäen vain aitoja eteerisiä öljyjä. Biohajoava nestesaippua kuormittaa vähemmän luontoa, mutta on silti tehokas pesuaine päivittäiseen käsienpesuun. Käsisaippua poistaa tehokkaasti pöpöt ja epämiellyttävät hajut, kuten sipulin ja kalan.

 

Nestesaippuan tuoksumaailma on raikkaan metsäinen. Päätuoksuina avautuvat raikas seetri, joka sekoittuu makeaan appelsiiniin. Laventeli tuo saippuaan hienostuneen jälkituoksun yhdessä rosmariinin kanssa. Saippua on tuoksutettu vain aidoilla eteerisillä öljyillä, mikä tekee siitä arvokasta ja laadultaan erinomaista. Jos haluat nauttia eteeristen öljyjen tuomista vaikutuksista sekä saada kylpyhuoneeseen ja keittiöön samalla ihanan ylellisen tuoksun, tämä nestesaippua on kotimainen vaihtoehtosi.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): Nestesaippua No.1 (300 ml) Osasto:

Kuvaus

Biohajoava nestesaippua

Käsisaippuamme tuoksuyhdistelmä on pitkän kehitystyön tulos ja sen tuoksumaailma kuvastaa puhdasta havumetsää, jossa on ripaus ylellisiä ja hyvää tekeviä kasveja ja kukkia. Oikean tuoksuyhdistelmän kehittely vei aikaa, mutta halusimme tuoksuyhdistelmän tuovan piristystä ja raikkautta myös käyttäjän mielelle. Eteeriset öljyt vaikuttavat mieleemme monin tavoin ja tämän saippuan yhdistelmä saa käyttäjän mielen virkistymään ja tuo toivottavasti ilon pirskahduksia keskelle tavallisia arjen rutiineja.

 

Biohajoava nestesaippua No. 1 Seetri & appelsiini on valmistettu Suomessa. Vegaaninen nestesaippuamme sisältää ihoa kosteuttavaa glyseriiniä, joten se ei kuivata ahkeraankaan käsienpesijän ihoa. Ei sisällä parabeenejä, väriaineita, eläinperäisiä raaka-aineita tai muita turhia kemikaaleja. Saatavilla kahdessa koossa: 300 ml ja 500 ml.

 

Kierrätä pullo muovijätteenä.

 

INCI: Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Coco-Sulfate, Capryl / Capryl Glucoside, Sea Salt, Benzoic Acid, Citrus Aurantium Dulcis Oil, Rosmarinus Officinalis Oil, Cedrus Wood Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Citric Acid.

 

SEES Companyn  tuotteet on valmistettu Suomessa, parhaista mahdollisista raaka-aineista ja suomalaista työtä kunnioittaen. Kaikki tuotteemme on valmistettu ilman turhia kemikaaleja. Tuotannon kaikissa vaiheissa eettisyys, ekologisuus ja laatu ovat määrittäviä tekijöitä.

SEES – sovussa arjen kanssa.