Biohajoava nestesaippua No. 2 Teepuu & rosmariini (300ml)

16,90 

Biohajoava nestesaippua No. 2 Teepuu & rosmariini

Käsisaippua on valmistettu ilman keinotekoisia tuoksuaineita käyttäen vain aitoja eteerisiä öljyjä. Huolella saippuaan valitut teepuun ja rosmariinin eteeriset öljyt on valittu niiden ominaisuuksien perusteella: luonnostaan antibakteerinen teepuu poistaa tehokkaasti lian ja bakteerit ja rosmariinin eteerinen öljy hoitaa mielen: rosmariini tunnetaan rauhoittavana ja jännitystä poistavana luonnontuotteena. Biohajoava nestesaippua ei kuormita luontoa, mutta se on tehokas pesuaine päivittäiseen käsienpesuun. Käsisaippua poistaa tehokkaasti pöpöt ja epämiellyttävät hajut, kuten sipulin ja kalan.

 

Saippua on tuoksutettu vain aidoilla eteerisillä öljyillä, mikä tekee siitä arvokasta ja laadultaan erinomaista. Jos haluat nauttia eteeristen öljyjen tuomista vaikutuksista sekä saada kylpyhuoneeseen ja keittiöön samalla ihanan ylellisen tuoksun, tämä nestesaippua on kotimainen vaihtoehtosi. Eteeriset öljyt vaikuttavat mieleemme monin tavoin ja tämän saippuan tuoksuyhdistelmä saa käyttäjän mielen rentoutumaan ja tuo toivottavasti voimaa keskelle arjen kiireitä.

 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): Hand wash No. 2 300ml tea tree & rosemary Osasto:

Kuvaus

Nestesaippua Teepuu & rosmariini

Biohajoava nestesaippua on valmistettu Suomessa ilman parabeenejä, väriaineita tai muita turhia kemikaaleja. Tuote on vegaaninen ja sisältää vain kasviperäisiä raaka-aineita. Saippua ei kuivata ahkerankaan käsienpesijän ihoa, joten voit vapaasti valita kahden pakkauskoon väliltä: 300ml ja 500ml.

 

Kierrätä pullo muovijätteenä.

 

INCI: Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Coco-Sulfate, Caprylyl / Capryl Glucoside, Sea Salt, Benzoic Acid, Rosmarinus Officinalis Oil, Melaleuca Alternifolia Oil, Citric Acid

 

SEES Companyn tuotteet on valmistettu Suomessa, parhaista mahdollisista raaka-aineista ja suomalaista työtä kunnioittaen. Kaikki tuotteemme on valmistettu ilman turhia kemikaaleja. Tuotannon kaikissa vaiheissa eettisyys, ekologisuus ja laatu ovat määrittäviä tekijöitä.

 

SEES – sovussa arjen kanssa.