Lahjapaketti: ihoöljy & käsisaippua

39,90 

Anna lahjaksi vain parasta: hemmottelua iholle ja eteerisiä öljyjä piristämään mieltä. SEESin vuoden 2021 lahjapakettiin on valittu kaksi suosikkituotetta: Ihoöljy No.1 bergamotti & sitruuna ja Biohajoava käsisaippua No. 1 Seetri & appelsiini.

 

Ihoöljy sopii kaikkien iholle: koko vartalolle ja kasvojen alueelle tarkoitettu korkealaatuinen öljy on valmistettu Suomessa ja tuoksutettu vain 100 % aidoilla eteerisillä bergamotin ja sitruunan öljyillä. Ihoöljyn pohjana on korkealaatuinen viinirypälesiemenöljy, joka on partikkeleiltaan niin pientä, että se imeytyy ihon syviin kerroksiin. Öljyä käytetäänkin usein myös venyvän raskausvatsan kosteuttamiseen. Ihoöljy imeytyy iholle hetkessä, eikä jätä iholle tahmaista tai öljyistä pintakerrosta.
Biohajoava käsisaippua on Suomessa valmistettu tehokas nestesaippua, jonka tuoksumaailma on syntynyt metsästä ja puhtaasta luonnosta. Havuiset seetrin ja rosmariinin eteeriset öljyt sekoittuvat makeaan appelsiiniin ja raikkaaseen laventeliin. Tuoksut ovat tärkeä osa kaikkia SEESin tuotteita ja tämä käsisaippua onkin se kuuluisa ”vierasvessan saippua”.
Anna lahjaksi kotimaista, luonnolle hyvää, visuaalisesti kaunista ja korkealaatuista.
Paketti on edullisempi kuin tuotteet erikseen ostettuna.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): Paketti: ihoöljy No. 1 & käsisaippua No.1 Osasto:

Kuvaus

Lahjapaketti lahjapaketti sisältää:

Ihoöljy No. 1 Bergamotti & sitruuna

Biohajoava käsisaippua No. 1 Seetri & applesiini

 

Ei eläinkokeita, keinotekoisia hajusteita, väriaineita tai säilöntäaineita. SEES Companyn ihoöljyt ja saippuat on valmistettu Suomessa, parhaista mahdollisista raaka-aineista ja suomalaista työtä kunnioittaen. Kaikki tuotteemme on valmistettu ilman turhia kemikaaleja. Tuotannon kaikissa vaiheissa eettisyys, ekologisuus ja laatu ovat määrittäviä tekijöitä.

SEES – sovussa arjen kanssa.